söndag 4 juli 2010

Gästblogg.

Okej, Jag heter Bill Danielsson och som kompis till Mattias och Magnus så ska jag gästblogga om lite musik. Nu är det så att jag hatar nästan all ny musik som görs så jag kommer inte uppdatera om någon ny musik som har kommit och jag tänker fan aldrig rekommendera någon att lyssna på John Mayer. Men med det sagt så tänkte jag börja med att bjuda lite på mig själv.

Jag har film som mitt stora intresse i livet och har även en filmblogg med mina polare Oskar Sundin och Oskar Hermansson, Nolifemovienight.blogspot.com. Den har dock inte uppdaterats på jävligt länge eftersom det var vårat projektarbete, men med största sannolikhet kommer det komma upp något inom en snar framtid. När det kommer till musik så har jag en väldigt bred musik smak, vilket inte säger någonting så i sann High fidelity anda kan jag lista mina topp 3 favorit artister (just nu alltså, denna lista kan variera brutalt). Men för att göra det enkelt för mig och för er så kommer jag dela upp dem i 2 kategorier, Hip-hop och Annat. Ska bara lägga till att Bob Dylan alltid kommer toppa alla listor för mig så jag nämner inte honom.

Hip-Hop:

-Mobb Deep

-Ol' Dirty Bastard

-Souls Of Mischief

Annat:

- Sparklehorse

- Deftones

- Elvis Costello

Så, nu känner ni mig lite bättre. Tillbaka till varför jag skriver det här. Jag ska rekommendera ett album som jag hoppas att alla har lyssnat och om ni inte har gjort det så är det fan dags. Albumet är Mobb Deeps album The Infamous ifrån 1995. Här snackar vi hip-hop i världsklass och är för hip-hop vad Blonde on blonde är för rocken. Vill peka ut låten Up north trip som albumets bästa. Bara att lyssna och njuta! (det finns på spotify)

Ska avsluta mitt första men förhoppningsvist inte sista inlägg med att säga 2 saker.

1. Jag är medveten om att jag stavar jävligt dåligt och jag orkar verkligen inte spell checka så, deal with it!

2. Fuck John Mayer!

Tack så mycket!/B

Morsning korsning bloggen del 2

Tja! Längesedan sen sist, fast vi jobbar ju på det. En oväntat gästbloggare skall även lämna sitt avtryck i denna magnifika blogg. Jag tycker att vi lämnar osagt vem, så blir det mer röj när den hoppar in liksom.

allting har förändrats men du finns kvar
allt var svävande men nu så ser jag klart